Οι συνεδρίες στο χώρο μας αφορούν μια ή περισσότερες συναντήσεις προκειμένου να συζητήσουμε και να επιλύσουμε οποιοδήποτε διατροφικό ζήτημα σας απασχολεί.

Δομή αρχικής Συνεδρίας

  1. Λήψη ιατρικού και φαρμακευτικού ιστορικού. Είναι ωφέλιμο να έχετε μαζί σας πρόσφατες εξετάσεις αιματολογικές (γενικές αίματος, βιοχημικές όπως λιπίδια, σάκχαρο), ορμονολογικές και όποια άλλη εξέταση θεωρείτε ότι είναι χρήσιμη
  2. Λήψη εκτενούς διατροφικού ιστορικού. Σε αυτό το σημείο συζητάμε αναλυτικά τις διατροφικές σας συνήθειες, ποια τρόφιμα σας αρέσουν και ποια όχι, αν υπάρχουν αλλεργίες ή άλλες ενοχλήσεις κατά τη λήψη τροφής. Τέλος, καταγράφουμε την ανάκληση διατροφής του προηγούμενου εικοσιτετραώρου, ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα της καθημερινότητας και του προγράμματος σας.
  3. Μέτρηση ύψους, βάρους και ανάλυση σύστασης σώματος. Η πλήρης σωματική ανάλυση πραγματοποιείται με τον υπερσύγχρονο αναλυτή Tanita MC 780 της εταιρείας Serinth για ακριβή και έγκυρα αποτελέσματα.

Για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την ανάλυση σύστασης σώματος, δείτε εδώ.

  1. Μέτρηση περιφερειών. Πραγματοποιούνται σε 3 διαφορετικά σημεία σώματος: μέση, ισχίου, και μέσου άνω βραχίονα. Αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την αξιολόγηση της πορείας του ατόμου, της σωματικής του διάπλασης αλλά και για την ανάλυση του καρδιαγγειακού κινδύνου.
  2. Σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής και στοχοθεσία. Με βάση τις ανάγκες και την καθημερινότητά σας σχεδιάζουμε το διατροφικό πρόγραμμα το οποίο σας παραδίδεται εκτυπωμένο την ώρα της συνεδρίας ή σας αποστέλλεται με email, αν χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση από εμάς. Επιπλέον, θέτουμε τους αρχικούς στόχους τόσο σε επίπεδο βάρους και διατροφής, αλλά και άσκησης οι οποίοι θα είναι εφικτοί και ρεαλιστικοί για να ξεκινήσουν ομαλά οι αλλαγές στη διατροφική συμπεριφορά.

Δομή επόμενων συνεδριών

Οι επόμενες συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, δέκα ή δεκαπέντε ημέρες ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Το κάθε άτομο είναι διαφορετικό και για αυτό ανάλογα με την κινητοποίηση, τα εμπόδια και την επιθυμητή πρόοδο βρίσκουμε μαζί την ιδανική συχνότητα συνεδριών.

Αποτελούνται από:

  1. Ζύγιση σε κάθε συνεδρία και ανά 30 με 40 ημέρες περίπου πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος
  2. Αξιολόγηση στόχων
  3. Εκπαίδευση και συζήτηση πάνω σε διάφορα θέματα διατροφής
  4. Επίλυση τυχόν προβλημάτων και δυσκολιών με το πλάνο διατροφής και την αλλαγή διατροφικών συνηθειών
  5. Αναπροσαρμογή διατροφικού προγράμματος και στόχων

Προγραμματίστε μια συνεδρία

Translate »