Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips Daily Tips
Ήξερες ότι…μετά την κατανάλωση της αγκινάρας υπάρχει η αίσθηση μιας γλυκιάς γεύσης σε τρόφιμα, ή και στο νερό. Αυτό οφείλεται στην ουσία της κυναρίνης που περιέχεται στην αγκινάρα και φαίνεται να επηρεάζει τους αισθητήρες της γλυκιάς γεύσης που υπάρχουν πάνω στους γευστικούς κάλυκες.

Προσθέστε το σχόλιό σας ή την απάντησή σας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία επισημαίνονται *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Translate »